English Nederlands

Probeer HIER de nieuwe website webXcams.CAM

Leeftijd: 23 jaar Haarkleur: brunette Talen: EN-NL
Cup maat: D Geaardheid: bisexual Land: niet ingevuld
Figuur: L Sterrenbeeld: aries


Ik vind leuk:
Ik hou van lingerie, bondage en lichte SM. Als submissive windt een dominante persoonlijkheid me natuurlijk op, zolang het respectvol is ;) ook zeg ik nooit nee tegen complimenten of aanmoediging, daar ga ik niet om liegen <3

Niet cool:
Geen beledigingen tenzij je hier expliciete toestemming voor hebt gekregen van mij. Anaal doe ik enkel butt plugs. Ook gebruik ik enkel glijmiddel of speeksel als lubricatie, geen tandpasta en dergelijke.

Online:
Dit wisselt om de week. De ene week is dit van 14u-16u en van 19u-22u. De andere week van 10u-11u en van 12u-14u. Dit op ma-di,do-vrij. Op Twitter @ReiSakura4 laat ik steeds weten wanneer ik online ga. Het kan afwisselen dus dit zal accurater zijn

Omschrijving:
Hi! Mijn naam is Sakura of Rei (uitspraak: Rey), maar je mag gerust kiezen hoe je mij wilt noemen! Ik ben een geeky, alternatieve gamer girl met een kinky kantje. Ik soms wat verlegen of timide over komen, maar aan mijn tattoos en piercings kan je wel zien dat ik ook wat pittiger kan zijn ;)Wat je kan verwachten: leuke shows met afwisselende lingerie en costuums. Van schattige egirl tot kinky secretaresse of romantische droom. Iets wat me misschien een beetje anders maakt, is dat ik niet enkel hier ben voor het sexy gedeelte, maar ik leer je graag oprecht beter kennen en voer altijd graag conversatie :)Met mijn volslank zandloper figuur, grote borsten en brede heupen, ben ik zeker dat je niet gaat kunnen wegkijken ;) Ook ben ik voornamelijk submissive (al heb ik geen probleem met switchen), dus vertel me gerust wat ik kan doen om jouw droom realiteit te maken <3 Verdere interesses: gaming, Marvel, Pokémon (hier heb ik zelfs een tattoo van ;)), reizen, talen, lezen, muziek,... dus ik ben zeker dat we wel iets gemeenschappelijks vinden :)Aarzel dus niet om hallo te zeggen. Ik bijt niet (hard ;))

Reisakura XCAMS DAME (23)

Reisakura
Reisakura is OFFLINE

CHAT met 23-jarige GEILE XCAMS DAME Reisakura (Cup-D)

Klik op een FOTO van Reisakura voor meer GEILE LIVE webcamdames:

Wil jij graag webcammen met sexy Reisakura ?

Je kan met Reisakura op een discrete manier chatten met de webcam.

Op deze website zijn er ook veel andere webcam dames online. Bekijk gratis alle profiel pagina's met prive webcamsex foto's.

Maak direct een nieuwe gratis account aan en je krijgt dan 25 gratis credits van ons!

bekijk meer dames bij webXcams.euAlle XCAMS modellen op deze website zijn tenminste 18 jaar oud.


Directe toegang naar alle ONLINE WebcamDames


Home - Sitemap - Privacy Verklaring - Gebruikersovereenkomst - FAQ / Klantenservice


Gebruik deze website met :
Chrome of Safari